7 ene 2016, 10:45

Мечта 6 

  Poesía » De amor
299 0 0

От неволи духом несломена,

от светла утрин озарена,

нежна като пролетта -

с вълшебство и чар -

от Бога дар -

туй е моята мечта.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??