Sep 25, 2008, 5:49 PM

Мечтание 

  Poetry » Love
467 0 3
 

 

В розово облаче мечтата си скрих,

увих го с магическа сила.

Дадох му име, написах адрес

"Експресно до моята мила".

 

Силен вятър после го взе

и високо го вдигна в небето,

за да стигне по-бързо до теб

и да влезе направо в сърцето.

 

Там сигурно вече е то,

мечтата е вече разкрита,

а аз нямам съмнение, че

от нея ще пием до насита...

 

© Яни All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??