В розово облаче мечтата си скрих,
увих го с магическа сила.
Дадох му име, написах адрес
"Експресно до моята мила".
Силен вятър после го взе
и високо го вдигна в небето,
за да стигне по-бързо до теб
и да влезе направо в сърцето.
Там сигурно вече е то,
мечтата е вече разкрита,
а аз нямам съмнение, че
от нея ще пием до насита...
© Яни Все права защищены