Sep 13, 2017, 7:20 AM

Мечти 

  Poetry
198 0 2

Мечти за всеки го ралични...

С очи ламтящи за мечтите извисени.

Надежда че можеш и ти да полетиш

в всемира!? Да търсиш и сладост и сила.

 

Но някак реалноста те връща...

Обратно, към твоята същност.

Към твоята реалност.

Събужда те с кана студена вода.

 

И казва ти, човек си помечтай.

Не се отчайвай и на друг

ръка подай...

 

Бъди вселена, макар и малка...

Не се докачай ако някой иска

душата твоя жалка.

Усмихни се и вярвай във живота.

 

Тогава знай ще изгрее твоята голгота.

И слънце дните твой ще огрее.

Защото знай, за теб ...

Живота днес твори!

 

© Ангел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря Маргарита за хубавите думи!Поздрав и на теб!До нови!!!
  • Поздрав за хубавите послания! Животът всеки ден твори за всеки по отделно и за всички - заедно! Малцина се замислят. Малцина го усещат. Забили поглед в дребното, изгубили голямото....
Random works
: ??:??