Мечти за всеки го ралични...
С очи ламтящи за мечтите извисени.
Надежда че можеш и ти да полетиш
в всемира!? Да търсиш и сладост и сила.
Но някак реалноста те връща...
Обратно, към твоята същност.
Към твоята реалност.
Събужда те с кана студена вода.
И казва ти, човек си помечтай.
Не се отчайвай и на друг
ръка подай...
Бъди вселена, макар и малка...
Не се докачай ако някой иска
душата твоя жалка.
Усмихни се и вярвай във живота.
Тогава знай ще изгрее твоята голгота.
И слънце дните твой ще огрее.
Защото знай, за теб ...
Живота днес твори!
© Ангел Todos los derechos reservados