Feb 26, 2019, 1:19 PM

Мечти 

  Poetry » Love
444 1 1

Казват: "Свършвай с детските мечти.
Светът е истински и за големи.
Животът грозно ще те завърти
напук в житейските проблеми".

 

Но щом си като малките деца - 
гони я! Ако ще и цяла вечност...
Нали това е твоята мечта!
Наивна. И препълнена с човечност.

© Юлиян Петков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Преследвай мечтите си, Юли! Хубаво е, когато запазим детското в себе си!
Random works
: ??:??