Казват: "Свършвай с детските мечти.
Светът е истински и за големи.
Животът грозно ще те завърти
напук в житейските проблеми".
Но щом си като малките деца -
гони я! Ако ще и цяла вечност...
Нали това е твоята мечта!
Наивна. И препълнена с човечност.
© Юлиян Петков Всички права запазени