Feb 4, 2023, 8:28 PM

Мечти 

  Poetry » Love
691 0 1

 

 

Сърцето ми е изградено от мечти,

едни безумни... като мене!

И всяка вечер, милото, не спи,

а плете дантели и танцува с тебе.

 

Крилата ми, съшити са с мечти,

едни красиви... като мене!

И всяка вечер, слагам ги, нали,

в прегръдката ти обич вплела.

 

Очите ми са пълни със мечти!

Едни обичащи, докосващи, безмерни...

В обичта ти, истинска, нали,

очите ми са пълни, обич... с тебе!

 

Диана Димитрова 

 

 

© Диана Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??