Сърцето ми е изградено от мечти,
едни безумни... като мене!
И всяка вечер, милото, не спи,
а плете дантели и танцува с тебе.
Крилата ми, съшити са с мечти,
едни красиви... като мене!
И всяка вечер, слагам ги, нали,
в прегръдката ти обич вплела.
Очите ми са пълни със мечти!
Едни обичащи, докосващи, безмерни...
В обичта ти, истинска, нали,
очите ми са пълни, обич... с тебе!
Диана Димитрова
© Диана Димитрова Всички права запазени