Днес ти се вричам,
утре отричам.
Днес те мечтая,
утре нехая.
Днес съм пощада,
утре съм клада.
Днес съм ти броня,
утре те гоня.
Днес съм ти къща,
утре съм тъща.
Днес съм опора,
утре - Пандора.
Днес съм невинна,
утре ще кривна.
Днес съм утроба,
утре съм гроба.
Днес те живея,
утре не смея.
Днес съм сърната,
утре - ламята.
Днес съм покоят,
утре - пороят.
Днес съм причина,
утре - пелина.
Днес съм мехлема,
утре - проблема.
Днес само ти си,
утре... Зависи...
Днес съм от Мездра,
утре от Видин.
Я... Взѐми си лѐгни.
Па... Утре ще видим.
© Виолета All rights reserved.