Между Небето и Земята има тесен път,
по който преминават само силните.
Между Небето и Земята е застинала Болката
от невъзможността да докоснеш Небето,
ако не превъзмогнеш постоянното падане по Земята.
За да не останеш между Небето и Земята,
трябва да преодолееш земното притегляне
и да се изкачиш по стълбата на Любовта.
Между Небето и Земята е моята душа…
© Мариана Харизанова All rights reserved.