Между небето и земята
Между небето и земята,
между сърцето и душата
живее приказна любов,
на съвършенството е зов.
Забулена е от мъглите,
сънувана е във мечтите,
дарява вечна красота,
единствена е тя в света.
Докосната от слънце ясно,
във нея всичко е прекрасно.
Тя грее в златни цветове,
дошли от други светове.
До нея стига се, когато
навън е топло чудно лято
и път, пътека се яви
от лунни сребърни лъчи.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.