5.03.2022 г., 10:03 ч.

Между небето и земята 

  Поезия » Любовна
214 0 0

   

Между небето и земята

 

Между небето и земята,

между сърцето и душата

живее приказна любов,

на съвършенството е зов.

 

Забулена е от мъглите,

сънувана е във мечтите,

дарява вечна красота,

единствена е тя в света.

 

Докосната от слънце ясно,

във нея всичко е прекрасно.

Тя грее в златни цветове,

дошли от други светове.

 

До нея стига се, когато

навън е топло чудно лято

и път, пътека се яви

от лунни сребърни лъчи.

        Мария Мустакерска

 

 

 

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??