Nov 16, 2018, 9:50 PM

Между полюси два 

  Poetry » Love, Other
534 2 2

Аз равното съм – ти си планината.

Аз – яростни вълни съм, ти – брегът.

Аз съм студеното, ти – топлината.

Аз пролет съм, ти върху мен – снегът.

 

Аз огънят съм, ти пък си водата.

Аз съм земя, а вятърът си ти.

Лъч слънчев съм, а ти си пещерата.

Аз стъпка съм, ти – пясък, скрил следи.

 

Аз съм магия, ти – всевластен ходжа.

Аз вик съм, ти – поле от тишина.

А всичкото във нас, тъй си подхожда,

взрив, сетне страст, между полюси – два!

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??