Nov 14, 2017, 10:28 AM

Меланхолия 

  Poetry
298 0 2

Висят на простора две щипки,
учудено гледат света,
пропити с дъждовни капки,
ръждата смени им цвета.

 

Притихнал замира града,
не чува се глъч, ни мълва,
в зорите попари слана,
линее от болка деня.

 

© Виктория Тасева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??