14.11.2017 г., 10:28 ч.

Меланхолия 

  Поезия
299 0 2

Висят на простора две щипки,
учудено гледат света,
пропити с дъждовни капки,
ръждата смени им цвета.

 

Притихнал замира града,
не чува се глъч, ни мълва,
в зорите попари слана,
линее от болка деня.

 

© Виктория Тасева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??