Ти чуваш ли песента
на тишината?
Заслушай се в
полета на птиците
и шепота на звездите;
в гальовния полъх
на вятъра,
нежно целуващ
цветята...
Послушай страстния
танц на огъня
и въздишките
на влюбени,
отраженията на
любовта ни
в зениците,
красива като
утринна зорница...
Чуй отронен стих
от душата на поета
и шепота на
падащи есенни
листа...
Ти чуваш ли
песента
на тишината?...
© Лиляна Стойчева All rights reserved.