20 окт. 2009 г., 10:44

Мелодия от тишина 

  Поэзия » Другая
712 0 2

МЕЛОДИЯ ОТ ТИШИНА


Ти чуваш ли песента 
на тишината?

Заслушай се в
полета на птиците
и шепота на звездите;
в гальовния полъх
на вятъра,
нежно целуващ
цветята...

Послушай страстния
танц на огъня
и въздишките
на влюбени,
отраженията на
любовта ни
в зениците,
красива като
утринна зорница...

Чуй отронен стих
от душата на поета
и шепота на
падащи есенни
листа...

Ти чуваш ли
песента
на тишината?...

© Лиляна Стойчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Страхотно чувство предаваш! Рисуваш оживяващи картини, браво!
  • Прекрасна е песента на тишината.
Предложения
: ??:??