Jan 4, 2010, 11:40 AM  

Миг преди 

  Poetry » Other
742 0 10

като лимфни възли
многобройни
групирани
сляти
мойте тежки вини
ме опасват
синджири
кръстати
мойте тежки уроци
дрънчат
мойте тежки прокоби
ме събуждат
среднощ
миг преди
съвестта 
ми надолу
да ме гмурне
миг преди да изчезна

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??