4 ene 2010, 11:40  

Миг преди 

  Poesía » Otra
743 0 10

като лимфни възли
многобройни
групирани
сляти
мойте тежки вини
ме опасват
синджири
кръстати
мойте тежки уроци
дрънчат
мойте тежки прокоби
ме събуждат
среднощ
миг преди
съвестта 
ми надолу
да ме гмурне
миг преди да изчезна

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??