Dec 17, 2010, 12:20 PM

Мигове безвремие 

  Poetry » Love
614 0 0

... Оставят в мен опустошение

мъжките сърца.

Какво, че окрилена

от тях душата е била,

само миговете безвремие

споделено,

дълго в нощите бродят

и не искат да станат история

на най-прекрасния спомен...

А искат отново и отново

да присъстват в реалността

и да потапят в същата тази магия

своите сътворители...

© Ивайла Славова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??