Nov 23, 2007, 5:34 PM

Минало и настояще 

  Poetry
561 0 2

Бавно отминава времето безкрайно,

а часовникът не престава - тиктака.

Дотегна ми, не толкова болката незнайна,

колкото сънят и скуката

и това, че те няма тука.

Страшно ми дотегна на душата,

почивката и тишината,

сред които все те чакам,

сред които споменът се рови,

а в ушите, като стария часовник,

миналото непрестанно трака.

© ЕЛЕНА ГОГОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??