The work is not suitable for people under 18 years of age.
ТЯ: Гледай го, едва говори.
Толкова е мълчалив.
Взорът му е като щори,
все примигва срамежлив.
На кафенце ме покани,
не в луксозен ресторант.
Май смутен потрива длани,
а във Фейсбук бе талант.
Цял роман от нежни думи
ми написа с порив там.
Те нима били са глуми...
Ах, къде е онзи плам?
И с какво ме черпи само -
с блудкаво едно еспресо,
а по месенджера прямо
ме наричаше " Принцесо " .
Простичък сега изглежда,
в дрехи простички е даже.
Гасне моята надежда,
не сполучих пак на гадже.
ТОЙ: Кво да кажа... думи няма...
с клоун на среща аз съм днес.
Мислех, че е чудна дама,
хубавичка и с финес.
То пък някакво плашило,
изрусило се във вкъщи.
Фондьотен и грим, червило
по лицето... Дракул същи.
Вярно е, че съм айляк,
търся лесния късмет.
Няма мъни пак и пак,
нямам даже мотопед.
Все насреща ми такива,
треснати от камион.
Как мечтая за красива
и богата... Ема Стоун.
Там във Фейса тя бе чудна,
сякаш беше на ревю.
Манекенка виждах... Мудна
шматка гледам тука... Пфу...
ТЯ: Както и да е... Дано е
по- добър в леглото той,
че желанието мое
от година е в застой.
Може нещо в мен да има
и за него да съм друга,
да съм негова любима
и най- страстно да ме чука.
ТОЙ: Няма смисъл. Само бройка.
Тя готова е завчас.
Отсега и пиша двойка,
планове си имам аз.
В бъдещето мое чака
истинската ми принцеса.
Тази срещу мен е драка.
Кой, кога ще я хареса?
И СЛЕД НЯКОЛКО ЧАСА
Стара сграда, с вид бедняшки,
стая малка, скромен дом.
Тя била дори без прашки,
той го правел без кондом.
Опит някакъв... Пред него
Зайо Байо бавноход е...
Джаста- праста... просто его,
тъй си чуден ти, животе!!!
И заспа горкият... Тя е,
тя остана недое...
Що да мисли тя не знае,
към дома си тя пое...
© Асенчо Грудев All rights reserved.