Mar 21, 2009, 12:42 PM

Моето мъничко нещо 

  Poetry » Love
541 0 6

Ти, който...

Често в съня ми нахлуваш.

Ти, който...

Често се усмихваш в мислите ми.

Ти, който...

Изпиваш сълзите ми.

Ти, който...

Надникна в душата ми.

Ти, който...

Докосна с голи ръце сърцето ми.

Ти, който...

Накара ме да съм различна.

Ти - моето мъничко нeщо...

 

 

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??