Ти, който...
Често в съня ми нахлуваш.
Ти, който...
Често се усмихваш в мислите ми.
Ти, който...
Изпиваш сълзите ми.
Ти, който...
Надникна в душата ми.
Ти, който...
Докосна с голи ръце сърцето ми.
Ти, който...
Накара ме да съм различна.
Ти - моето мъничко нeщо...
© Нели Все права защищены