Моето всичко
Във душата ми живееш ти.
Твоят дом е в моето сърце!
С теб сънувам своите мечти!
Ти във тях си моето небе!
Ангелът що дава ми крила!
Пролетният дъжд и синевата!
Демонът що пие ми кръвта!
Вятърът погалил ми косата!
Пясъкът и бурното море.
Слънцето, денят и светлината!
Ти си мойто „да“ и мойто „не“!
Птица, литнала във небесата.
Като буря твоята любов
връхлетя ме. После тя замина!
Мислех, че за всичко съм готов!
Ала в мен остана. Не отмина!
Ден след ден бушува вътре в мен!
Нощ след нощ във нощите ме буди!
Чакам със надежда всеки ден!
Искам твоят глас за ме събуди!
Ти живееш в моята душа!
Твоят дом е вътре, във сърцето!
Всичко ти си: моята съдба!
Слънцето ми! Ти си ми небето!
08.04.2021 г.
© Георги Иванов All rights reserved.