9.04.2021 г., 7:42 ч.

Моето всичко 

  Поезия » Любовна
1120 0 0

Моето всичко

 

Във душата ми живееш ти.

Твоят дом е в моето сърце!

С теб сънувам своите мечти!

Ти във тях си моето небе!

 

Ангелът що дава ми крила!

Пролетният дъжд и синевата!

Демонът що пие ми кръвта!

Вятърът погалил ми косата!

 

Пясъкът и бурното море.

Слънцето, денят и светлината!

Ти си мойто „да“ и мойто „не“!

Птица, литнала във небесата.

 

Като буря твоята любов

връхлетя ме. После тя замина!

Мислех, че за всичко съм готов!

Ала в мен остана. Не отмина!

 

Ден след ден бушува вътре в мен!

Нощ след нощ във нощите ме буди!

Чакам със надежда всеки ден!

Искам твоят глас за ме събуди!

 

Ти живееш в моята душа!

Твоят дом е вътре, във сърцето!

Всичко ти си: моята съдба!

Слънцето ми! Ти си ми небето!

 

08.04.2021 г.

 

 

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??