Мога да съм мъничка прашинка,
дразнеща невиждащи очи,
мога да съм сладичка гадинка,
ухапя ли те... много ще боли.
Мога да съм падаща снежинка,
умирайки, красиво да летя,
мога да съм шеметна блондинка,
и на малкия си пръст да те въртя.
Мога да съм поща от луната,
с купища обичащи писма,
мога да съм фея на дъгата,
минеш ли под мен, да те спася.
Мога да съм твоето момиче,
палеща искрици от страстта,
мога да съм глупаво добиче,
риещо с копитце във пръстта.
Мога да съм вечно сила твоя,
даваща ти хъс и свобода,
мога да ти наруша покоя,
с грабеща любов да те сразя.
Мога да те паля до полуда,
къпейки се в твоето сърце,
мога със гласа да те възбудя,
канейки те в мойто легълце.
Мога да обичам само теб...
© Неземна All rights reserved.