Oct 1, 2011, 6:28 PM

Моите нощи 

  Poetry
442 0 1

МОИТЕ НОЩИ

 

Моите нощи пак са безсънни,

но не от мъка и самота.

Моите нощи сега  са пълни

със творчество и красота.

 

Душата ми - свободна, чиста,

прелива пак от радост и добро.

Думите редят се кат мъниста,

нанизани от моето перо.

 

Колко хубаво е, щом сме двама!

Глава до главата, ръката в ръка.

Пътят не тежи и няма вече драма,

и леко се посреща всякоя беда.

 

Нека бъдем живи, бодри, здрави,

винаги да сме един до друг,

Нека Господ Бог да ни направи

по-задружни от един юмрук.

 

Нека нощите да са безсънни,

ала пълни с нежност и любов!

Нека нощите ни да са пълни

с вяра, доброта, честит живот!

© Анка Келешева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??