МОИТЕ НОЩИ
Моите нощи пак са безсънни,
но не от мъка и самота.
Моите нощи сега са пълни
със творчество и красота.
Душата ми - свободна, чиста,
прелива пак от радост и добро.
Думите редят се кат мъниста,
нанизани от моето перо.
Колко хубаво е, щом сме двама!
Глава до главата, ръката в ръка.
Пътят не тежи и няма вече драма,
и леко се посреща всякоя беда.
Нека бъдем живи, бодри, здрави,
винаги да сме един до друг,
Нека Господ Бог да ни направи
по-задружни от един юмрук.
Нека нощите да са безсънни,
ала пълни с нежност и любов!
Нека нощите ни да са пълни
с вяра, доброта, честит живот!
© Анка Келешева Todos los derechos reservados