Mar 20, 2021, 6:37 PM

Може и така 

  Poetry
418 0 2

Да устоиш и издухаш ветровете
да надвиеш и вледениш ледовете
огъня да разпалиш и  изгориш
водата да удавиш и пустинята пресушиш.

 

Това се иска от теб, за да си  пълноценно живял
и достатъчно от живота да си почувствал и видял
ако е по-малко от това, да знаеш, че не се брои
така че драпай, драскай, пълзи и до последен дъх се бори.

© Борислав Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Може и така
  • "така че драпай, драскай, пълзи и до последен дъх се бори"
    Точно така. Много правилно си го казал!
Random works
: ??:??