20.03.2021 г., 18:37 ч.

Може и така 

  Поезия
419 0 2

Да устоиш и издухаш ветровете
да надвиеш и вледениш ледовете
огъня да разпалиш и  изгориш
водата да удавиш и пустинята пресушиш.

 

Това се иска от теб, за да си  пълноценно живял
и достатъчно от живота да си почувствал и видял
ако е по-малко от това, да знаеш, че не се брои
така че драпай, драскай, пълзи и до последен дъх се бори.

© Борислав Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Може и така
  • "така че драпай, драскай, пълзи и до последен дъх се бори"
    Точно така. Много правилно си го казал!
Предложения
: ??:??