Можеш ли...
Да бъдеш с поглед магнетичен,
да разголваш моята душа?
Да бъдеш нежен и лиричен,
да ме любиш с най-нежните слова?
Да бъдеш безгранично романтичен,
да ме издигаш в звездни небеса?
Да бъдеш ти прилично неприличен,
да обхождаш с устни съкровените места?
Да бъдеш слънчевото ми сияние,
да ме обгръщаш с нежност и със топлина?
Да бъдеш моето дихание,
с дъха си да рисуваш цветната дъга?
Да бъдеш огън и жарава,
с безумна страст да ме изпепеляваш?
Да бъдеш и вулкан, и лава,
изгарящи следи във мене да оставяш?
Можеш ли?
Бъди!
© Антония All rights reserved.