24 мая 2009 г., 16:09

Можеш ли? 

  Поэзия » Любовная
626 0 0

Можеш ли...

Да бъдеш с поглед магнетичен,

да разголваш моята душа?

Да бъдеш нежен и лиричен,

да ме любиш с най-нежните слова?

Да бъдеш безгранично романтичен,

да ме издигаш в звездни небеса?

Да бъдеш ти прилично неприличен,

да обхождаш с устни съкровените места?

Да бъдеш слънчевото ми сияние,

да ме обгръщаш с нежност и със топлина?

Да бъдеш моето дихание,

с дъха си да рисуваш цветната дъга?

Да бъдеш огън и жарава,

с безумна страст да ме изпепеляваш?

Да бъдеш и вулкан, и лава,

изгарящи следи във мене да оставяш?

Можеш ли?

Бъди!

 

© Антония Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??