Oct 24, 2012, 1:51 PM

Молба за прераждане 

  Poetry » Love
486 0 8

Разпни душата ми на кръст.

Вържи живота ми в торба.

Зарий ме - ако искаш - в пръст.

Беси ме в плачеща върба...

 

Но дай ми шанс поне веднъж

да се покажа силен мъж.

За твоята любов роден,

да се прераждам всеки ден!

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??