24.10.2012 г., 13:51 ч.

Молба за прераждане 

  Поезия » Любовна
487 0 8

Разпни душата ми на кръст.

Вържи живота ми в торба.

Зарий ме - ако искаш - в пръст.

Беси ме в плачеща върба...

 

Но дай ми шанс поне веднъж

да се покажа силен мъж.

За твоята любов роден,

да се прераждам всеки ден!

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??