Mar 7, 2015, 9:49 PM

Молитва 

  Poetry » Love
504 0 0

Молитва аз отправям днес към Бога

да те забравя и без теб да мога!
Защото ме обичат вече и ценят,

отделят време и не ме менят.

Без лъжи и разигравки смешни,

без любов, изречена погрешно.

 

А аз се моля да успея,

тъгата в мислите си да владея.

Там никого няма, само диви спомени,

където хиляди сълзи по теб са проронени!

..............................................................................

 

О, Боже! Нека той да е щастлив!

С него моля да Си Милостив!

Защото пак ще ме потърси, знам...

Но човека с мен не искам да предам!

© Мира All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??