Молитва аз отправям днес към Бога
да те забравя и без теб да мога!
Защото ме обичат вече и ценят,
отделят време и не ме менят.
Без лъжи и разигравки смешни,
без любов, изречена погрешно.
А аз се моля да успея,
тъгата в мислите си да владея.
Там никого няма, само диви спомени,
където хиляди сълзи по теб са проронени!
..............................................................................
О, Боже! Нека той да е щастлив!
С него моля да Си Милостив!
Защото пак ще ме потърси, знам...
Но човека с мен не искам да предам!
© Мира Все права защищены