Jun 21, 2017, 11:36 AM

Море 

  Poetry
284 0 2

В чантата ми е затворено морето,
шуми зад рамото ми вятърът горещ,
нощно ехо разпръсква се в косите ми,
а ти вървиш, вървиш до мен.

 

Вървиш и нещо ми разказваш,
за бъдещето, за плача и за мечтите,
а аз те слушам и спасила се в ръката ти,
улавям всеки дъх, на любовта ни мил.

 

Ще се събудим скоро,

но аз ще продължа да те обичам
и ще се удавим двама в чантата ми,

при морето.
 

© Илияна Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??