21 июн. 2017 г., 11:36

Море 

  Поэзия
285 0 2

В чантата ми е затворено морето,
шуми зад рамото ми вятърът горещ,
нощно ехо разпръсква се в косите ми,
а ти вървиш, вървиш до мен.

 

Вървиш и нещо ми разказваш,
за бъдещето, за плача и за мечтите,
а аз те слушам и спасила се в ръката ти,
улавям всеки дъх, на любовта ни мил.

 

Ще се събудим скоро,

но аз ще продължа да те обичам
и ще се удавим двама в чантата ми,

при морето.
 

© Илияна Димова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??