Nov 14, 2014, 9:57 PM

Море, върни ми младостта 

  Poetry
362 0 0

Долавяш ли в моя глас

стон горчив омразен,

с мойта незабравена тъга,

не бих живял сега така.

 

Море годините ги няма,

младостта ми вдигна врява,

от живота ми остана само прах,

докосващ нечии друг отминал грях.

 

Море върни ме пак в младостта,

да бих могъл живота си да оправя,

да бих целунал нечия спотайваща ръка,

бих си върнал в сърцето радостта.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??