14 нояб. 2014 г., 21:57

Море, върни ми младостта 

  Поэзия
364 0 0

Долавяш ли в моя глас

стон горчив омразен,

с мойта незабравена тъга,

не бих живял сега така.

 

Море годините ги няма,

младостта ми вдигна врява,

от живота ми остана само прах,

докосващ нечии друг отминал грях.

 

Море върни ме пак в младостта,

да бих могъл живота си да оправя,

да бих целунал нечия спотайваща ръка,

бих си върнал в сърцето радостта.

© Никола Диманов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??