Направи моренце, мамо,
в него да ме видиш само
аз какъв моряк ще стана-
морски вълк... в голяма вана.
Корабче ще пусна там -
ще го управлявам сам.
Капитан ще съм, и юнга -
вече няма да ме цункаш!
Мъж голям съм станал вече,
с тез целувки - надалече.
© Валка All rights reserved.