24.07.2012 г., 13:07 ч.

Морски вълк 

  Поезия » За деца
582 0 9

Направи моренце, мамо, 
в него да ме видиш само
аз какъв моряк ще стана-
морски вълк... в голяма вана.
Корабче ще пусна там - 
ще го управлявам сам.
Капитан ще съм, и юнга -
вече няма да ме цункаш!
Мъж голям съм станал вече, 
с тез целувки - надалече.


© Валка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??