Sep 28, 2008, 9:14 PM

Мотив с мегафон 

  Poetry
459 0 2

 

 

Окачих си камък от тъга.

Ще скоча в пустата реалност...

.............................................................

Реших! - Няма да скоча...

Ще хвърля камъка и ще... тръгна ПО пустата реалност! -

Сетих се. НЯКОЙ ме чака.

© Георги Колев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??