28 сент. 2008 г., 21:14

Мотив с мегафон 

  Поэзия
460 0 2

 

 

Окачих си камък от тъга.

Ще скоча в пустата реалност...

.............................................................

Реших! - Няма да скоча...

Ще хвърля камъка и ще... тръгна ПО пустата реалност! -

Сетих се. НЯКОЙ ме чака.

© Георги Колев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??