Искам да избягам,
но не мога,
от бездната на самотата.
Искам да си тръгна,
но не мога,
влязла ми е тя във душата.
Тази пуста самота,
недаваща ми да живея,
тази пуста самота,
караща ме да милея.
Искам да я оставя,
но не мога,
била е тя със мен до днес,
била е тя и в радост и тъга,
напомняла ми е колко съм сама...
© Веселина All rights reserved.