18 dic 2013, 22:55

Моя любима, Самота.. 

  Poesía » Otra
607 0 1

Искам да избягам,

но не мога,

от бездната на самотата.

Искам да си тръгна,

но не мога,

влязла ми е тя във душата.

Тази пуста самота,

недаваща ми да живея,

тази пуста самота,

караща ме да милея.

Искам да я оставя,

но не мога,

била е тя със мен до днес,

била е тя и в радост и тъга,

напомняла ми е колко съм сама...

© Веселина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??