Feb 23, 2007, 1:19 PM

Моя любов 

  Poetry
719 0 4

Ти, моя любов,

нараняваща и тъй всеотдайна.

Ти ми даряваш покой

в нощта тъй омайна.

 

 

Ти ме разсмиваш и радваш

и в същото време аз плача...

Ти ме разкриваш, разголваш

и правиш ме толкоз потайна...

 

 

Ти, моя любов,

неизживяна и толкоз желана.

Ти си всичко за мен,

нараняваща и тъй всеотдайна.

© Александрина Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??