23 февр. 2007 г., 13:19

Моя любов 

  Поэзия
720 0 4

Ти, моя любов,

нараняваща и тъй всеотдайна.

Ти ми даряваш покой

в нощта тъй омайна.

 

 

Ти ме разсмиваш и радваш

и в същото време аз плача...

Ти ме разкриваш, разголваш

и правиш ме толкоз потайна...

 

 

Ти, моя любов,

неизживяна и толкоз желана.

Ти си всичко за мен,

нараняваща и тъй всеотдайна.

© Александрина Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??